Tajne besprekorne hidratacije: Chanel HYDRA BEAUTY MICRO CRÈME Nega lica i tela

Još jednom je CHANEL istraživački centar pomerio granice u korišćenju mikrofluida i lansirao, po prvi put u kozmetici, hidratantnu kremu sa mikrokapljicama od kamelije. Koža, ne samo da je savršeno hidrirana, već je snažnija i otpornija na spoljašnji stres.

U srcu formule, mikrokapljice sadrže ekstrakt kamelije u najčistijoj formi. Tek pri nanošenju, ove izuzetno fine mikrokapljice se stapaju sa kožom i daju pravi efekat. Koža je trenutno hidrirana, ali istovremeno i ojačana zahvaljujući dvostrukoj koncentraciji plavog đumbira.

Kreiranjem HYDRA BEAUTY Micro Crème, CHANEL istraživački centar ponovo je demonstrirao svoje umeće, spajajući tri velike inovacije. HYDRA BEAUTY Micro Crème sadrži i vidljive i nevidljive mikrokapljice. Neke imaju dejstvo, neke stabilizuju formulu.

Vidljivih mikrokapljica ima 5000 u svakom proizvodu od 50ml. Zahvaljujući mikrofluidnoj tehnologiji, trenutno se stapaju sa kožom, a aktivni sastojci se čuvaju u svojoj najčistijoj formi do momenta aplikacije za optimalnu efektivnost. Da bi stabilizovao ove vidljive mikrokapljice, CHANEL istraživački centar usavršio je novu generaciju emulzija kreiranih od mikrokapljica. Apsolutno nevidljive, ove mikrokapljice daju intenzivni komfor i mekoću.

Mikrohidratacija nudi jedinstvenu teksturu sa izuzetnm efektima. Sa svakom aplikacijom, HYDRA BEAUTY Micro Crème omogućava kontinuiranu hidrataciju za 24 sata i podstiče elastičnost i gipkost.

Ujutro i uveče, treba naneti HYDRA BEAUTY mikrokremu posle HYDRA BEAUTY mikroseruma. Utapkati lagano na pet ili šest tačaka na licu i naneti od untrašnjeg dela ka spolja.