Tajno oružje: MAX FACTOR RISE AND SHINE MASKARA Hrana za glavu

Kada svakodnevno obavlja obaveze, šminka je njen najveći saveznik, alatka koja joj omogućava da pokaže svoje najbolje lice, da izrazi i istakne ono što voli kod sebe – i zato joj je potrebna maskara koja maksimalno podiže njene trepavice, kako bi mogla da dočeka svaki dan potpuno spremna.

Nova Max Factor Rise and Shine maskara je dizajnirana da odgovori na specifične potrebe žena koje žele da istaknu pre nego da transformišu svoje oči. Jednostavna za upotrebu i pružajući trenutno vidljive rezultate, maskara je onaj korak u šminkanju koji usavršava svaki izgled. Četkica u obliku peščanog sata pomaže u podizanju svake pojedinačne trepavice dok je bogata, raskošna formula osmišljena da poveća njihov volumen. Rise and Shine maskara ima formulu koja sadrži hidrolizovani kolagen i keratin za jačanje trepavica, zatim, optimalnu mešavinu voskova i polimera za efikasno podizanje trepavica i povećanje njihovog volumena, kao i hranljivi vitamin E koji istovremeno čini trepavice gipkim.

Make up stučnjaci savetuju: Za najbolje rezultate, nanesite maskaru kao prvi korak, pre druge šminke, tako da lako možete da uklonite eventualne greške. Za maksimalno podignute i definisane trepavice, prislonite četkicu uz koren trepavica i povucite nagore prema vrhovima u cik-cak pokretu. Za najbolje rezultate na donjim trepavicana, držite četkicu horizontalno i koristite njen vrh za oblaganje svake trepavice.


Proizvodi