Tajno oružje: Vreme je za šljokice Trendovi

Zvezdana prašina se u vidu šljokica savršeno uklopila i u ovozemaljski život našavši svoje mesto na ženskom licu! Šminkerske tendencije i ove sezone idu u pravcu svetlucanja.
Mnogo devojaka čitave godine željno iščekuje Novu godinu iz jednog jednostavnog razloga – ovo je pravi trenutak za šljokice, štras i sve ostale svetlucave make up ekstravagancije. Bile one u gelu, stiku, suvom ili kremastom obliku idealne su za sve posebne prilike, a naročito novogodišnje. Pored toga što će vratiti sjaj koži, izmamiće i osmeh na svakom licu! Koža će delovati svežije i negovanije, kosa će blistati kao na suncu.
Ako niste fan šljokica, odlučite se za šminku koja očima, tenu ili usnama daje blistavi sjaj. U večernjoj varijanti, pod refleksijom svetla, glamurozan izgled ne može izostati! Izaberite svoju svetlucavu kozmetiku za predstojeću sezonu, obucite haljinu sa štrasom, popnite se na štikle sa šljokicama i zasijajte u punom sjaju! Ako su krupne i upadljive šljokice za vas preveliki zalogaj, odnosno, ako se ne usuđujete da previše odstupate od klasičnog diskretnog stila šminkanja, možete se odlučiti za parfimisane kreme za telo koje u sebi sadrže najfiniji sjaj koji će koži dati specijalnu blistavost. Za ljubitelje francuskog šika, stiže prava poslastica, svilenkasti nežni puder. Ako želite da u novu godinu uđete u svetlucavom, mirisnom oblaku snežnih šljokica, pišite svom Deda Mrazu.


Proizvodi