Tamo gde mrak sija jarko  – Givenchy L’Interdit Eau de Parfum Intense Parfemi

L’Interdit, kreiran 1957. od strane Huberta de Givenchy-ja, bio je prvi odvažni miris ove modne kuće, Eau de Parfum lansiran 2019. je uneo potpuno novo oslobađajuće uzbuđenje. Poput talismana koji predstavlja slobodu, ovaj moćni i nezaboravni miris nas navodi da prekršimo sva pravila. U 2019. lansiran je energičan i prozračan Eau de Toilette koji naglašava tamnu stranu svake žene koja se nikome ne opravdava, uzbuđenu u susretu sa zabranjenim.
Danas, novi Eau de Parfum Intense uzdiže L’Interdit uzbuđenje na viši nivo. Dublje i mračnije nego ikada pre, ovaj miris pojačava želju za prekršajima i pretvara ih u neodoljivu opsesiju. L’Interdit više ne predstavlja poziv, on je sada zavisnost.
Prekriven crnom bojom sa enigmatičnim lakiranim enterijerom, Eau de Parfum Intense bočica stvara misteriju. Ovaj preokret na čuvenoj silueti bočice ove čitave linije mirisa je u potpunosti hipnotičan i dovodi nas u iskušenje da počinimo prekršaj. Bočica je bezvremenska , senzualna i očaravajući rubovi su naglašeni sa Couture mašnom koja je omotana oko vrata bočice i zapečaćena, zaštitnim znakom kuće, 4G logom . Kutija sadrži uglađen i jasan dizajn, obmotan dubokom crnom i iluminiran 4G srebrenim L’Interdit logom kojeg ne možete, a da ne primetite. Unutrašnjost kutije prikazuje još veći kontrast, otkrivajući izrazito ženstvenu nijansu jarko crvene boje noseći potpis gospodina de Givenchy-ja.
Majstori parfumeri Dominique Ropoin , Anne Filipo i Fanny Bal zajedno su kreirali Eau de Parfum Intense da odaju počast crnoj boji , donoseći novi misteriozni i senzualni detalj L’Interdit franšizi. Beli buket je zanosan, hipnotičan i sa još većim učinkom nego pre. Originalni cvet narandže dočekuje intenzivnu i privlačnu tuberozu koja pojačava očaravajući akord. Bazna drvenasta nota postaje orijentalna sa dimnim, podzemnim notama vetivera i pačulija i otkriva još primamljivije note kroz uglađeno i intenzivno zrno vanile, koje se veoma ističe u mirisu. Kroz proces hladne ekstrakcije korišćene na zrnima vanile sa Madagaskara omogućava se izuzetno visoko kvalitetni rezultat . Koža i brušeni amber ovog crnog zlata hipnotišu , zarobljavajući sva čula . Njegov magični miris vraća u život, spajajući ga sa neočekvanim slanim notama crnog susama. Dubina i bogatstvo Eau de Parfum Intense stvara orijentalni, cvetni i drvenasti miris , koji je veoma sofisticiran i neosporno Couture.
Poput mirisa kojem niko ne može odoleti i zbog kojeg se ne možete suzdržati , američka glumica Rooney Mara takođe izgleda još intenzivnije i očaravajuće. Ona hipnotiše svojim odvažnim usnama i prodornim pogledom dok ulepšava novu kampanju koju potpisuje modni fotograf Davida Simsa. Blista, obučena u Givenchy Haute Couture haljinu sa crnom čipkom , u kontrastu je sa podzemnim svetom metroa. Ona je samouverena i odvažna sa trunkom prkosa u svom pogledu. Brzopletost nas poziva da joj se pridružimo. Gde? Tamo gde mrak sija jarko, s druge strane L’Interdita.
USKORO U JASMINU!