Telo iz snova do leta Nega lica i tela

Ako želite da do leta svoju figure dovedete do perfekcije, sada je trenutak da počnete da ostvarujete taj cilj.

Proizvodi protiv celulita

Svi mišići u organizmu obavijeni su naslagama masnoće, vezivnim tkivom različite debljine okruženim tečnostima koje hrane tkivo esencijalnim materijama oslobađajući ga toksina. Ukoliko se toksini ne uklanjaju, vezivno tkivo biva zasićeno tečnostima koje vremenom postaju sve gušće i stvaraju džepove od kojih se formira celulit. Gelovi protiv celulita mogu imati efekat grejanja ili hlađenja kojima se ubrzava cirkulacija. Danas se na tržištu mogu pronaći i specijalni, koncentrovani preparati koji se upotrebljavaju noću. Koji je preparat najefikasniji, individualno je i zavisi od tipa kože, ali i vrste celulita s kojim smo se uhvatili u koštac.
Proizvodi za mršavljenje
Kozmetički preparati mogu biti od velike pomoći u procesu uklanjanja masnih naslaga, posebno ako su u pitanju lokalizovane regije (stomak ili bokovi). Ovi preparati podstiču mirkocirkulaciju i proces detoksikacije i drenaže određenog područja. Najčešće sadrže ekstrakte algi, rastavića, bršljana, kofein, esencijalna ulja ili specijalne molekule biopeptida. Za najbolje rezultate, nanesite uveče kako biste, dok spavate, maksimalno iskoristili drenažni kapacitet kožnih tkiva.
Preparati za negu grudi
Kvalitetni kozmetički preparati za grudi sadrže biljne ekstrakte (komorač i gotu kola) i posebne kozmetičke komplekse koji obezbeđuju hidrataciju, vraćaju koži zategnutost, a mišićima tonus. Kvalitetan proizvod za negu grudi deluje na 3 nivoa: stvara lagan, ali čvrst film na površini kože, podižući grudi i delujući kao nevidljivi brushalter; poboljšava kompaktnost kožnog tkiva čime preoblikuje grudi; deluje protiv slabljenja vlakana kolagena i elastina, čime pomaže u sprečavanju nastajanja strija.

Preparati za oblikovanje tela
Pored svakodnevne nege, hidratacije i ishrane kože, kozmetička industrija osmislila je preparate koji pomažu u procesu preoblikovanja tela. Ako ste nezadovoljni svojom figurom, često dijetom ne možete postići željeni efekat. Preparati koji sadrže biljne ekstrakte ruzmarina, cveta lipe, bršljana, vitamine E i C pomažu u preoblikovanju tela i regulisanju masnih naslaga.
Preparati protiv strija
Strije predstavljaju veliki problem milionima žena širom sveta. Nastaju naglim istezanjem kože koja nije dovoljno elastična. Obično se javljaju nakon porođaja ili posle naglog mršavljenja. I u ovom slučaju kozmetička industija stoji na raspolaganju. Preparati protiv strija mogu delovati preventivno i obično se preporučuju trudnicama, a postoje i specijalni kozmetički proizvodi koji smanjuju uočljivost strija. Ovi preparati obično sadrže derivate mlečne ili glikolne kiseline, hijaluron ili ekstrakt rastavića.
Preparati za učvršćivanje kože tela
Opuštena koža tela predstavlja problem mnogim ženama. Na sreću, danas postoje specijalno osmišljeni preparati koji vraćaju koži zategnutost i mladalačku čvrstinu. Ovi preparati osmišljeni su na principima balneoterapije, fitokozmetike i aromaterapije. Pored proizvoda koji se koriste svakodnevno (kupke, mleka i kreme za telo) postoje i posebni, koncentrovani proizvodi koji deluju tretmanski (serumi, koncentrati i tretmanske kreme). Ovi proizvodi obično se koriste dva puta godišnje, u periodu kada bi figuru trebalo dovesti od savršenstva.


Proizvodi