Temelj dobre šminke – Max Factor Miracle Match tečni puder Šminka

Max Factor Miracle Match Tečni puder je revolucionarni novi proizvod, mudra kombinacija idealne nijanse za pokrivanje nesavršenosti i hidratacije koja hrani kožu. Pružajući osećaj kreme prilikom nanošenja, Miracle Match tečni puder je prva šminka ove vrste od Max Factora koja sadrži novi silikonski sastojak koji se ponaša više kao hidratantna krema i omogućava odlično razmazivanje u srednje pokrivanje.
Miracle Match Tečni puder postiže savršenu ravnotežu između prozračnog izgleda, dobro pokrivenih nesavršenosti i hidriranja kože. Formula sadrži čestice koje reflektuju svetlost i samim tim smanjuju i ublažavaju vidljivost nedostataka na koži. Rezultat je lep i zdrav nude izgled, i besprekoran ten.

„Šminkeri provode godine na usavršavanju zdravog nude izgleda. Nema sumnje da to zahteva pravu veštinu – balansiranje adekvatnog pokrivanja koje omogućava besprekoran ten sa prirodno blistavim rezultatom. Max Factor Miracle Match je fantastičan tečni puder; pruža savršenu kožu koja je osnova za svaku glamuroznu transformaciju!“ kaže Pat McGrath, globalna kreativna direktorka – Max Factor Kozmetike.

Efekat koji se njim postiže je „lepši ton kože“ – zdrava osnova za postizanje lepog, savršenog tena. Kada se pravilno nanese, vrhunska nude šminka može da bude podjednako zavodljiva i glamurozna kao smoky oči i crveni ruž, ali mnogi šminkeri znaju da postizanje tog izgleda predstavlja pravi izazov. Žene priželjkuju da pokriju svoje nesavršenosti, ali da njihova koža izgleda prirodno i zdravo.

Miracle Match Tečni puder kombinuje srednje pokrivanje sa prozračnim rezultatom, za besprekoran ten i hidriranu kožu. Globalna paleta boja ima nijansu za svakog. Precizno uklapanje boja postignuto je kreiranjem palete od najsvetlije do najtamnije nijanse, svaka sa hladnim i toplim varijacijama.


Proizvodi