TRUSSARDI A WAY – Na mirisnoj raskrsnici Parfemi

Krečući se preciznom putanjom i tragajući za novim emocijama, oni jurišaju u budućnost, u potrazi za snom i ličnim projektom kroz putovanje koje predstavlja život i otkrivanje, metaforu sudbine.
Mlada žena i mlad muškarac, zaokupljeni u svojim svetovima i nesvesni jedno drugog, idu svako svojim putem prema udaljenim, nepoznatim odredištima. Njihove putanje – iako različite i suprotne – dele sličnosti na ovom putovanju isprepletanih sudbina. TRUSSARDI A WAY parfemi za nju i njega koja evociraju na ova moguća i beskonačna putovanja otkrića, u potrazi za sobom i jedno drugim, sledeći svoju ličnu putanju. Reflektujući vrednosti Trussardija – eleganciju, sofisticiranost i neprekidnu potragu za originalnošću – ovi mirisi kreirani po meri idealno predstavljaju estetiku elegantnom novog ženstvenog i muževnog stila. Vanvremenska svežina i privlačna senzualnost čarobno se stapaju s kožom, stvarajući dva jedinstvena potpisa sasvim osobenih ličnosti.

TRUSSARDI A WAY ZA NJU
Zlatna senzualnost. Njen nov, zavodljiv, cvetno-orijentalno-voćni miris.
GORNJE NOTE:
Bergamot
Beli čaj
Baršunasta breskva

SREDNJE NOTE:
Frangipani
Tuberoza
Jasmin

DONJE NOTE:
Ambroksan
Vetiver
Mošus
Sandalovina
Meka vanila

OLFAKTORNA PORODICA: Cvetno-orijentalno-voćna
NOSECI: Lucas Sieuzac i David Apel

TRUSSARDI A WAY ZA NJEGA
Srebrno zavođenje. Njegov nov, svež, drvenasto-orijentalno-voćni miris.

GORNJE NOTE:
Bergamot
Limun
Grejpfrut

SREDNJE NOTE:
Sunčani akord
Vetroviti akord
Zelena jabuka

DONJE NOTE:
Pačuli
Bela drva
Meka vanila

OLFAKTORNA PORODICA: drvenasto-orijentalno-voćna
NOS: Alexandra Kosinski

Snažan, genijalan karakter dizajna izražen je kroz transparentnost stakla i čistoću forme, osobine mlade, savremene kulture koju inspirišu inovativne ideje. Jedinstveni logo – hrt, koji je već četrdeset godina simbol Trussardi elegancije i stila – identifikuje i ističe se na bočicama.


Proizvodi