TRUSSARDI DONNA & TRUSSARDI UOMO LEVRIERO KOLEKCIJA Parfemi

Stil kao potreba i elegancija, izražen kroz stalnu potragu za lepotom, vrlinom i istinom: ovo je magija Trussardija, istorijskog italijanskog brenda.
U čast 100 godina uspešnog poslovanja, Trussardi je 2011. lansirao dve nove olfaktorne kreacije inspirisane kultnim mirisima 1980-ih: Trussardi Donna i Trussardi Uomo.
Ovi mirisi kreirani za stogodišnjicu sada su polazna tačka za Levriero Kolekciju. Ograničenog izdanja, savršena je za poklanjanje i kolekcionarstvo. U oba slučaja, koncentracija je pojačana: Eau de Parfum Intense za nju, Eau de Parfum za njega. Bočice i pakovanja su jedinstveni: poput dve male skulpture od kojih je svaka smeštena u zlatom obrubljenu kutiju.

Ono što je ostalo nepromenjeno je ideja o luksuzu i kvalitetu koju je brend sa hrtom kao zaštitnim simbolom uspeo da izrazi u svim aspektima savremenog života. Međutim, sada ova crno-bela priča zalazi u svet snova i magije. Počinjemo od jina (crna) i janga (bela), muževnog i ženstvenog, sunca i meseca, svetlosti i senke, pozitivnog i negativnog, otkrovenja i misterije, toplog i hladnog, snage i lakoće.

Mogli bismo da nastavimo da nabrajamo u ovoj igri suprotnosti koje se međusobno privlače sve dok se ne spoje. Vidite crnu i instinktivno znate da je za njega: muškarca namenjenog posebnoj ženi. Ona voli iste elegantne i vitke linije omekšane belom bojom, tom ne-bojom koja je zbir svih nijansi.
TRUSSARDI DONNA EAU DE PARFUM INTENSE

Miris pripada orijentalno cvetnoj olfaktornoj porodici. Gornje note stvaraju blistavu, voćnu auru zahvaljujući veštom kombinovanju juzua, citrona i vodenih voćki. Srednje note cvetaju baršunastom ženstvenošću osmantusa, cveta pomorandže, lokvanja i čaja od jasmina. U osnovi mirisa, za intenzivnu senzualnost zaslužni su kedar, sandalovina, beli pačuli i vanila.

BLISTAVA VOĆNA AURA
Juzu, citron, vodene voćke
PROCVETALA ŽENSTVENOST
Cvet pomorandže, čaj od jasmina, lokvanj
SENZUALNA TEKSTURA DRVA
Beli pačuli, kedar, sandalovina, vanila
Olfaktorna porodica: orijentalno cvetna
Nos: Nathalie Lorson

TRUSSARDI UOMO EAU DE PARFUM
Miris pripada tipično muževnoj olfaktornoj porodici: fužer drvenastoj. Sveža italijanska elegancija limuna, bergamota, galbanuma i oraščića otkrivaju se u gornjim notama. Srce karakteriše otmena muževnost mešavine muskatne žalfije, geranijuma i listova ljubičice. Obožavanje snage i senzualnosti ogleda se u donjim notama: pačuli, akord mahovine, akord kože, akigalawood (dragocena frakcionisana nota pačulija) i sandalovina.

SVEŽA ITALIJANSKA ELEGANCIJE
Italijanski limun, bergamot, galbanum i oraščić
OTMENA MUŽEVNOST
Muskatna žalfija, geranijum, listovi ljubičice
SNAGA I SENZUALNOST
Pačuli, akord mahovine, akord kože
 Olfaktorna porodica: fužer drvenasta
Nos: Aurélien Guichard


Proizvodi