TRUSSARDI RIFLESSO BLUE VIBE Elegantno&subverzivno Parfemi

Ovaj parfem posvećen je muškarcu sa dve duše: on je mladi menadžer preko dana i neočekivani umetnik noću.

Majstor parfimer Véronique Nyberg je napisala olfaktornu partituru sa iznenađujućim sastojcima kao što su esencijalno ulje davane (svete biljke posvećene Šivi, gospodaru vremena) koje se radikalno menja na svakoj koži. Tu su i akordi juzua (orijentalni citrus sa antibakterijskim svojstvima), rum (piće koje je Marko Polo zvao šećerno vino), pelin (vrsta koja se koristi u priremi apsinta) i italijanska koža. Blue Vibe je mirisni koncentrat kreativnosti, dinamike, energije i introspekcije. Mirisna piramida Riflesso Blue Vibe zasnovana je na kontrastima: toplo i hladno, racionalno i emocionalno, elegantno i subverzivno, slatko i gorko.
Postoji nešto što evocira na noć i njenu misteriju, ali su tu i energične vibracije dana. Pripada porodici orijetalnih i drvenasto aromatičnih mirisa. Donje note (akordi italijanske kože, amber drva i duvana) povezuju ceo miris sa nasleđem Trussardi brenda i italijanskom tradicijom izrade.

Menadžer danju, umetnik noću

Na otvorenom u suton, zgodan mladić (Andrè Hamann) džogira stazama parka Sempione i oko zamka Sforca. Posle svoje svakodnevne rutine, vraća se kući, u luksuzan, moderan stan na više nivoa. Skida odeću dok ide prema kupatilu gde se brzo tušira. Zastaje nekoliko trenutaka ispred ogledala dok nanosi svoj parfem. On je mlad i seks, u top formi i mišićavog tela sa upadljivim tetovažama. Krije ih ispod elegantne bele košulje. Sada potpuno odeven, brzo silazi stepenicama. Proveo je ceo dan na poslu, ali će veče biti posvećeno samo njemu i njegovim strastima. Vidimo ga kako vozi sportska kola koja tiho klize ulicama centralnog Milana. Ide da pokupi devojku koja je mlada i lepa poput njega. Zajedno stižu do zgrade poluskrivene zelenilom, do tajnog mesta koje spolja izgleda kao seoski ambar. Unutra je umetnikov studio. Dok se ona presvlači iza paravana, ona menja svoju radnu uniformu kako bi se uživeo u ulogu buntovnog umetnika. Slatka i senzualna devojka se baškari na sofi dok on slika njen portret potezima prepunim energije i momentuma: kreativnost kao da teče u njegove ruke. Zajedno posmatraju sliku koja je oslobodila najtajnovitiji i najvažniji deo muškarca. Zapravo, poslednji kadar je krupan plan njegovog delikatnog, ali snažnog lica. U njegovim odlučnim plavim očima jasno vidimo da je svestan sopstvene kreativne sudbine.


Proizvodi