Velika očekivanja U fokusu

Početak godine je pravo vreme za pozitivne promene. Novine u vašoj svakodnevici ne moraju biti revolucionarne i drastične. Dovoljno je promeniti nekoliko sitnica i život će postati sadržajniji.

Fizička aktivnost je veoma važna, kako za zdravlje tako i za lepotu. Plivanje, joga ili brzo hodanje idealni su za početnike. Godine ne smeju biti opravdanje za neaktivnost i lenstvovanje kod kuće. U zdravom telu − zdrav duh!
Blumarine Inamoratta Lovely Rose je nezaboravni parfem. Samo nekoliko kapi dovoljno je za osećaj ljubavi. Privlačna, treperava gornja nota koja kombinuje bergamot, malinu i zelenu jabuku. Srce mirisa sa ružinim laticama, frezijom i gardenijom, veseo je buket romantičnih obećanja. Donja nota sa akcentima ambera, kedrovine i mošusa izražava ljubav i zavođenje. Jednom rečju, savršen nagoveštaj proleća.
Efekat prirodne šminke i proizvoda za negu kože u samo jednom proizvodu. SHISEIDO BB CREAM omogućava ujednačen ten, hidrira kožu i štiti je od UV-zraka, zahvljajujući zaštitnom faktoru. U samo jednom koraku omogućava zdrav i blistav izgled kože, pokriva pore, čini da površina kože bude izuzetno glatka i blistava.
Izbacite grickalice. Slatkiši, gazirana pića i slane grickalice su prazne kalorije koje vas samo goje, a ne daju vam neophodne hranljive sastojke.
Ako ste konstanto izloženi stresu, veoma je važno da pronađete „ventil“, neki mali svakodnevni ritual koji će vam pomoći da se opustite. Štrikanje ili bilo koji ručni rad koji angažuje ruke, a odmara mozak savršen je način da pobedite nervozu.


Proizvodi