WOOD, NOVI DSQUARED2 MIRIS ZA NJEGA Parfemi

Wood je projekat osmišljen oko drveta i njegovih karakteristika – otporno i čvrsto, drvo poseduje složenu strukturu koja ga čini jedinstvenim i neuporedivim. Tako dobijamo novi miris koji definiše savremenog Dsquared2 muškarca: senzualnog, samouverenog u sebe i svoju ličnost.

Mlad i u duhu svog vremena, protagonista za ovaj miris živi od strasti, dobrih vibracija i impulsa za sve što je novo. Traži sofisticirani miris koji izražava njegovu autentičnost, dubinu i strast.

„Miris je čulni doživljaj koji sve govori o vama i vašoj ličnosti. On je najosobeniji i najintimniji element zato što vas čini prepoznatljivim i drugačijim na jedan sasvim neopisiv način. Posmatramo naš novi Wood miris kao specijalni aksesoar koji je ličan i istovremeno definiše stil i karakter Dsquared2.“
Dean i Dan Caten

BOČICA I PAKOVANJE

Za muškarce, linearna bočica od poliranog stakla ima jedinstveni stoper od jasena vrhunskog kvaliteta izrađen komad po komad, nudeći nivo izrade koji je praktično nestao. Stoper takođe ima magnetni zatvarač.

Iako pomešani, topli i hladni materijali ne gube svoje pojedinačne čulne kvalitete. Drvo kao materijal ostavlja arhaični utisak, moćan ali umirujući, dok blistavost i prozračnost stakla i aluminijuma ističe plemenitost samog mirisa.

Ekskluzivna izrada dna omogućava širenje stakla u krivu, stvarajući novi element unutar bočice – oblik suze – poput dodatne ampule za čuvanje mirisa.

Pakovanje je elegantno i taktilno, od tamno braon somota za njega. Zapečaćeno je listom javora, prepoznatljivim simbolom modne kuće Dsquared2 koji je garancija kvaliteta, dostignuća i inovacije.

WOOD, NOVI MIRIS ZA NJEGA

Moćan, unikatan i muževan miris.

Wood, novi miris za muškarce od Dsquared2, otvara se mediteranskom svežinom kalabrijskog bergamota, mandarine i limuna sa sicilije, i obogaćen je elegantnim, oštrim notama đumbira.

U srcu mirisa, vedri tonovi listova ljubičice i kardamona u savršenom su kontrastu sa jedinstvenom senzualnošću ambroksa.

Moderna mešavina belih drva suptilno obasjava elegantni karakter vetivera u osnovi mirisa.

Kalabrijski bergamot
Mandarina
Limun sa Sicilije
Đumbir
Kardamon
Listovi ljubičice
Vetiver
Bela drva
Ambroks

Olfaktorna porodica: drvenasto orijentalna

TOALETNI PROIZVODI

Wood, novi miris za muškarce od Dsquared2, kompletira asortiman sa tri ekskluzivna toaletna proizvoda: gel za kupanje i tuširanje, balzam za posle brijanja i dezodorans u stiku.

Ovi hidratantni i hranljivi proizvodi idealni su za svakodnevnu negu, pružajući koži trenutni i dugotrajni osećaj svežine uz prefinjene note Wood by Dsquared.
Uskoro u Jasminu!


Proizvodi