WOOD, NOVI DSQUARED2 MIRIS ZA NJU Parfemi

Wood je projekat osmišljen oko drveta i njegovih karakteristika – otporno i čvrsto, drvo poseduje složenu strukturu koja ga čini jedinstvenim i neuporedivim. Tako dobijamo novi miris koji definiše savremenu Dsquared2 ženu: senzualnu, samouverenu u sebe i svoju ličnost.

Mlada i u duhu svog vremena, protagonistkinja za ovaj miris živi od strasti, dobrih vibracija i impulsa za sve što je novo. Traži sofisticirani miris koji izražava njenu autentičnost, dubinu i strast.

„Miris je čulni doživljaj koji sve govori o vama i vašoj ličnosti. On je najosobeniji i najintimniji element zato što vas čini prepoznatljivim i drugačijim na jedan sasvim neopisiv način. Posmatramo naš novi Wood miris kao specijalni aksesoar koji je ličan i istovremeno definiše stil i karakter Dsquared2.“
Dean i Dan Caten

BOČICA I PAKOVANJE

Za žene, linearna bočica od providnog stakla ima jedinstveni stoper od jasena vrhunskog kvaliteta izrađen komad po komad, nudeći nivo izrade koji je praktično nestao. Stoper takođe ima magnetni zatvarač.

Iako pomešani, topli i hladni materijali ne gube svoje pojedinačne čulne kvalitete. Drvo kao materijal ostavlja arhaični utisak, moćan ali umirujući, dok blistavost i prozračnost stakla i aluminijuma ističe plemenitost samog mirisa.

Ekskluzivna izrada dna omogućava širenje stakla u krivu, stvarajući novi element unutar bočice – oblik suze – poput dodatne ampule za čuvanje mirisa.

Pakovanje je elegantno i taktilno, od roze somota za nju. Zapečaćeno je listom javora, prepoznatljivim simbolom modne kuće Dsquared2 koji je garancija kvaliteta, dostignuća i inovacije.

WOOD, NOVI MIRIS ZA NJU

Savremena kompozicija, treperava i ultra ženstvena.

Wood, novi miris za žene od Dsquared2, sačinjen je od mandarine sa Sicilije i lista maline koji izražavaju vedrinu i sreću, kombinujući se sa đurđevkom i magnolijom koji ulivaju svoje sveže i eterične note.

Infuzija osmantusa i jasmina, tih dragocenih i zavodljivih sastojaka, otkriva svu intenzivnu ženstvenost mirisa.

Jarke note belih drva i kedra, zajedno sa prodornim ambroksom, zaokružuju parfem koji poseduje nepogrešiv karakter.

Mandarina sa Sicilije
Đurđevak
Osmantus
Magnolija
Latice jasmina
Listovi maline
Ambroksan
Kedrovina
Bela drva

Olfaktorna porodica: cvetno drvenasta

TOALETNI PROIZVODI

Wood, novi miris za žene od Dsquared2, kompletira asortiman ekskluzivnim toaletnim proizvodima: gel za kupanje i tuširanje i mleko za telo.

Ovi hidratantni i hranljivi proizvodi idealni su za svakodnevnu negu, pružajući koži trenutni i dugotrajni osećaj svežine uz prefinjene note Wood by Dsquared2.
Uskoro u Jasminu!


Proizvodi